mijn energie belt om te adviseren

Posted by Nelle on mei 22, 2017 Blog | Geen categorie | | No comments

IMG_777113:00 ‘Mijn energie belt om te adviseren’
Ik had het in mijn agenda gezet. Om niet te vergeten dat ik om 13:00 telefoon zou krijgen van een vriendelijke dame die me de goeie weg zou wijzen in het kluwen van bedrijven die aardgas en electriciteit verkopen. Want die spelen blijkbaar onder elkaar oorlogje. Ze zei van ‘mevrouw, laat u niet vangen als ze bellen en u korting en voordelige prijzen per kilowatuur aanprijzen. Kijk dit zélf élk jaar na.’ En ik slaak een zuchtje. Want ik vind het spijtig en jammer van al die mini-oorlogjes met concurrentie en beste prijzen met als gevolg jaloezie en diegene die het hardste roept en de langste en de dikste heeft en het meeste likes. Ik word daar moe en onrustig van. Dus was ik blij en lachte ik luidop met de herinnering in mijn agenda: mijn energie belt om te adviseren. Bij mezelf leren blijven is gvd moeilijk om er niet van af te wijken met alle schreeuwende ikken en bedrijven en ngo’s en overheden die zeggen hoe het moet.
Daarom…af en toe bellen met mijn éigen energie voor advies.  #fuckyou #lampiris#essent #eneco #electrabel #engie#enwanogallemaal #mijnenergie

Got something to say?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *