top of page
  • Foto van schrijvernelle

nieuwe maan

Corona-pandemie bracht me naar een andere corona die me naar de maan bracht.


Enkele maanden geleden kwam ik terug in contact met de persoon die de trouwringen van mijn man en ik 12 jaar geleden door haar vingers liet glijden. Volmaakt ronde figuren langs de binnenkant; heuvelend en zacht langs de buitenkant.

Al scrollend in een virtuele instagram-wereld kwam ik haar terug tegen. Op haar profiel sprak ze niet over juwelen maar over Kundalini Activation Process (KAP):

the natural and direct energy transmission that activates the Kundalini. KAP is the path of surrender, not of will. It channels and works with natural intelligence, which won’t shock your system, but will organically give you exactly that what you need at that moment in time.


Kundalini... wat is Kundalini... Blijkbaar betekent het letterlijk 'de opgerolde' uit het Sanskriet. Danku Wikipedia: 'Het verwijst naar een opgerolde, spiraalvormige kracht die te vinden is in de basis van de wervelkolom in het heiligbeen; niet in het fysieke lichaam zelf, maar in de energetische dubbelganger ervan, ook wel het energielichaam genaamd.'


I like... Mijn boombuik kriebelde en maakte me nieuwsgierig. Ik besliste een virtuele sessie te boeken en me over te geven.

In tussentijden kan er veel gebeuren... Karin besteedt haar dagen naast juwelen ontwerpen ook als KAP-facilitator.

Surrender to the process.
Tijdens één van de sessies maakte ze me erop attent dat de volgende nacht een nieuwe maan aan de hemel zou staan.

In mijn perceptie was een nieuwe maan een zwart gat; donker.


Karin vertelde daarentegen over nieuwe energie, nieuwe kans, uitnodiging tot loslaten, en of ik wou stilstaan bij iets dat ik zou willen manifesteren...

Deze woorden vond ik zò verlichtend!

Er lìjkt niks te zijn maar àlles ìs er.

Wat als het zwarte gat geen zwart gat hoeft te zijn? Wat als ik niet meeleef met de cijfers van een kalenderjaar maar eerder met de bewegingen van de maan? En altijd opnieuw mag en kan beginnen?

Er lìjkt niks te zijn maar àlles ìs er.


126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page